Friday, August 21, 2009

Last BUT not Least

Aloha!:pandaGeli_36:ari ni last day school..hee..:pandaGeli_27:pastu cuti 1week..adoi..kenapa aku post entry lagih?sb aku buhsan!:pandaGeli_28:cuti aku 14hari b4 due tak diluluskan!!means aku kena naik balik after 1week cuti ni..if not yet deliver la..hopefully cepat deliver my bb..nak tahu kenapa tak diluluskan?alasan pertama datin pengetua : SAYA LEBIH PENTINGKAN MURID ya Cekgu.. :pandaGeli_20:ni la reaksi aku..alasan kedua : TAKDE CEKGU GANTI (~berikutan 2org guru yg dah besalin pon takde org ganti..aku yg kena..huhu..:pandaGeli_21:) padahal cuti 14 ari hak setiap guru yg peknen..uhuk..sabau je la..sebbaek aku jenis tak mo menjawab..klu tak..haru..padahal naik cuti ni..5ari je skola b4 due aku..due aku 8 sept..uhuk..takpe la..ade ubi ade batas datin!!:pandaGeli_29: tu cerita pertama... cerita kedua..19 ogos..2 ari lepas la..aku p interview SPP..alhamdulillah..so far so gud..hopefully lulus..:pandaGeli_33:insyaAllah..soalan-soalan yg disoal tak brape fakta..yg penting jawab je..biau la goreng-gorengan pun..asal ade kaitan..:pandaGeli_03: antara soklan yg ditanya..ape makna kurikulum..terangkan FPK n bagaimana nk aplikasi dlm p&p..stress di kalangan guru,huraikan..sumbangan kepada skolah..ape itu KBSM dalam p&p..terangkan konsep 1Malaysia..dan knpa di terapkan rukun negara dlm 1Malaysia..lebih kurang la soklannya..ade la jugak 20minit aku dlm tu..alhamdulillah..semua tu aku baca dah..tp goreng2 jugak..smpai hangit..:pandaGeli_13:yg penting..ko rilek..dapat 1isi ko meraban je la..asalkan logik.. last..today balik kg!!esok puasa..smoga aku sempat puasa even 1week..insyaAllah..selamat berpuasa semua..ciao!!:pandaGeli_26:
Read more...
separador

Saturday, August 15, 2009

Last post before balik kampung..

Salam alaik wahai sahabat2..dah lama dah tak update nih..bz sgt2..tmbah lagi line tenet tak clear..huhu..skrg ni dah masuk 37 weeks..my baby..will be coming soon..cuak jugak..tapi..tak sabar..rabu ni ade interview nga SPP...uwah..lagih cuak seh..doakan smoga semua di permudahkan...kelahiran dan interview..bb..tunggu ummi interview dulu eh..pastu kita balik kg..Ya Allah..smoga dipermudahkan segala urusanku..ampunkan daku wahai kawan2 jika ade silap salah..c u again..
Read more...
separador

Pages

Tag Cloud

Followers