About Me

My photo
Just a simple muslimah..wanna be a solehah wife, superb mom, good daughter and great teacher..insyaAllah..

Calendar

Counter

Thursday, April 30, 2009

The 5th timetable!

aiyark!!:mNo:dah tukar jadual kali ke 5..next week start..aku rasa aku dah tukau majoring aku dari IT ke GEografi!!!:mGergaji:dah la 6 kelas aku kena ajau geog..haha..1 kelas utk agama..jadi ustazah lagi la nampak gayanya.:mPeluh:dah memang nasib..takpe la..tp yg den bengang..6 kelas yg aku kena ajau tu sumer last2..:mPanas:pening la nampaknya..tambah lagi jadi guru kelas bagi kelas yg terakhir..again!:mPening:sabau je la..kena berusaha lebey..:mStudy:caiyok!
Read more...
separador

Wednesday, April 22, 2009

Jangan Kecewa!


Read more...
separador

Tuesday, April 21, 2009

skola..skola..skola..alahai...

sekarang kat sekolah..16:14..boring..dari pagi tadi lagi..senarai semak utk diriku...:mKanta:

i] isi kod buku dalam Sisteks V2
ii] buat ujian utk budak 1 Geliga (PSV)
iii] kejau 6 org budak 1 Intan antau borg SMM yg dah berkulat..
iv] kutip markah UP2 1 Intan dari cekgu cekgi lain
v] isi markah UP2 dlm Isis
vi] kasi markah PSv form 1 kat cekgi2 1N,1B,1K,1G
vii]tukau ketua n penolong kelas 1 intan
viii] potostat peta mesia utk 2intan n 2suasa
viiii] submit markah geog kat cekgi kelas 2Intan n 2Suasa
xi]repair laptop skool (3biji)

alahai..manyak keje beb..setakat ni (sejak 4bulan posting) dah 5 subjek aku ngajau..Pendidikan Islam (dah lekat title ustazah!:mHihi:),then Sivik, then Matematik, then Seni and last but not least...Geografi..hoho..tak lama lagi buleh la aku amik exam SPM balik..25 subjek..hahah..dulu 11 je..busy2..:mNo:tambah lak aku dah jadi cekgi 2 alam..huhu..lagi 2minggu baru dapat jadual baru..again!kali ke 4 dah tukau jaduall baru dlm masa 5bulan..huhu..:mPening:penat trase bulan ni sb aku ngajau sesi pagi n sesi petang..sesi pagi ganti geografi jadual kelas pengetua sekojap..kata PK1 le..tapi dah nak masuk sebulan..dah le everyday subjek geog..petang lak kena balik kol 6.30pm..iye la dah kelas habis 6.30pm..bayangkan le..dari 9.00am till 6.30pm..uwah..:mHantuk:kalah org keje pejabat..sabau je la..cekgi lain sumer ckp..kesian ko jadi amphibian..haram di makan..haha..yg sorg lagi bg cadangan...ko mintak le sket gaji pengetua..haha..:mKipas:wateva..yg penting bulan depan tukau jadual..tak mo dah pagi petang..penat..bukan penat ape..penat panjat tangga bawak perut 5bulan ni..:mDarah:huhu..tabahkan ati je la..sabau..sabau..sabau.:mStudy::mSurrender:
Read more...
separador

Friday, April 17, 2009

Driving a car...every weekdays..

haih..memandu..aku ingatkan aku akan jadikan lesen keta aku sebagai perhiasan dlm purse je..rupenye..kena drive balik..tu pun gara-gara praktikal n dorongan my love..hehe..ingatkan tak mo drive dah..nak jadi mem je..:mBerangan:tapi..alhamdulillah..dari bawak manual car..ke auto car..so..takde masalah..seronok ape drive ni..buleh racing..:mGelak:sekarang klu ade my love..malas nak drive..:mGuilty: cuma gi skola je drive..n ke klinik..tu pon..tension..kenapa?aku silau sket klu drive seawal 6.45am..n klu time balik skola..7.00pm..mlm..jgn harap nak aku pandu keta..mate aku ni tak bleh..asyik nk pandang lampu keta org..mula le berpinar2..:mPening:lagi satu..time drive..aku paling tak suka klu folo keta cina or indian..menyampah!rase nak letak bom je dlm keta tu..:mBom: ye la..dorg drive suka hati mak bapak die je..ingat atok die punya jalan ke??lagi satu..malay yg kurang ajau..bawak laju2..potong keta aku..then stuck kat keta depan aku jugek..memang membengkek kan tau..malay yg kuang ajau ni yg paling aku tak gemor..rase nak hantuk je kepala kat cermin..:mHantuk: dorg ni bwk laju2 nak pi mana?mcm la ade org nak bersalin..yg disusahkan sape?pemandu yg lain..dorg ni takde manners!tp yg best..bila dorg potong2 keta..last2 sangkut kat traffic light jugek..padan muke..:mHaha::mWekk: best bawak keta sb buleh nyanyi tnpa org tgk..tmbh lagi aku si ninja ni..hehe..:mMuka:
Read more...
separador

Saturday, April 4, 2009

Hotel Malaya

3 days 2 nite at Hotel Malaya..make my stress down for a while...hari ni baru balik dari mesyuarat semakan data btbtr190..hoho..syok pi mesyuarat..y? sb buleh jalan2..makan angin..:botol_38:for the first time menjejak kaki ke Petaling Street..very creepy place..Hotel Malaya pon..creepy..old hotel..but comfortable..good facilities..yg tak bleh lupe..kena usik nga lift..tobat aku tak mo naik lift sorg2..:botol_54:yg syok..pi jalan2..pi mydin..kotaraya..jalan tar..semua tempat le..aku pi..nga akak2 semetim..haha..masing2 memborong bagai tak cukup tangan..yela..dah ade anak2..borong barang utk anak2 le..tak buleh tgk kedai jual brg Upin Ipin..mesti singgah..kedai Pooh..Barbie..Cinderella..Snow White..fuh!sumer beli..haha..not me ok..yg penting..aku enjoy kursus ni..dapat lari dari hectic school..:botol_53:
Read more...
separador

Pages

Tag Cloud

Followers